Trapleuningen en Balustrades

Effectief & eenvoudig in gebruik

Trapleuningen en balustrades

Een RVS balustrade en RVS leuning.

Een interieur verrijken doe je natuurlijk niet enkel met de treden van jouw trap. De juiste trapleuningen of balustrades spelen immers een uiterst belangrijke rol in het creëren van een esthetisch en functioneel geheel.

Steijvers Traprenovatie plaatst voor jou niet alleen een prachtig trapmeubel in massief hout of PVC, maar zorgt tevens voor een passende trapleuning of balustrade in roestvast staal (of RVS), leverbaar in een rechte, gebogen of geknikte vorm.

Om de juiste trapleuning voor elk interieur te kunnen garanderen, zijn onze trapleuningen bovendien ook met een geïntegreerde LED-verlichting en met een hout- of laminaatafwerking te verkrijgen.

 

Bij Traprenovatie Steijvers geniet je van 20-jaar fabrieksgarantie op jouw pvc/vinyl trap!

 

Welke uitvoering uw voorkeur ook wegdraagt, enkele eigenschappen blijven steeds dezelfde:

  • Onze trapleuningen en balustrades zijn steeds vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en met een zeer hoog niveau van afwerking
  • Zij zijn steeds onderhoudsarm: niet alleen hoeven zij niet om de x aantal jaren te worden gelakt of geschilderd, ook het wekelijks reinigingsonderhoud gaat moeiteloos
  • De brede keuze aan designs laat toe om zowel klassieke als moderne, strakke als bewogen interieurs op maat te bedienen

Bovenop deze gerichte, op maat designs qua trapleuningen en balustrades, vindt u bij Steijvers Traprenovatie ook een partner met een uitgebreide ervaring op het vlak van LED-verlichting. Dit laat ons niet alleen toe om de meest feeërieke of strakke lichtarchitectuur te voorzien in het trapmeubel zelf, maar ook om met u mee te denken over de best mogelijke oplossing op maat voor de verlichting van uw trappenhuis.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden onze experts zien voor de renovatie van uw trap, inclusief de perfecte trapleuningen, balustrades en verlichting? Neem dan snel contact met ons op voor een ideale inrichting en vormgeving van uw trapmeubel.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0