PVC of Vinyl Traprenovatie

Je trap renoveren met PVC of vinyl kent tal van voordelen!

PVC en Vinyl Traprenovatie

Een mooie uit vinyl gerenoveerde trap.

Natuurlijk is massief hout een prachtproduct om een interieur te sieren, toch heeft de PVC of vinyl traprenovatie enkele troeven in huis, die enorme voordelen bieden. Het onderhoudsgemak, de antislip kwaliteiten zonder het inwerken van een strip, de waterbestendigheid en de geluid reducerende kwaliteiten van PVC of vinyl zijn stuk voor stuk aspecten die niet mogen worden onderschat.

PVC of vinyl torst al jaren een reputatie van oubolligheid met zich mee. Onterecht, zo blijkt. PVC of vinyl traprenovaties bieden je immers de mogelijkheid jouw trap in zijn vroegere glorie te herstellen, maar koppelt een authentieke uitstraling naadloos aan de meest moderne kwaliteiten.

 

Bij Traprenovatie Steijvers geniet je van 20-jaar fabrieksgarantie

op jouw pvc/vinyl trap!

 

Onderhoudsgemak

PVC en Vinyl Traprenovatie

Een PVC traprenovatie voor & na.

Een allereerste pluspunt van onze PVC of vinyl traprenovaties is het gemak waarmee zij worden onderhouden. PVC of vinyl is immers een vochtbestendig materiaal, met een egaal oppervlak, waardoor de reiniging eenvoudigweg kan gebeuren met behulp van een vochtige vod. Het gemak waarmee de oppervlakken kunnen worden schoongemaakt, zorgen ervoor dat zij de perfecte keuze zijn, ook voor wie lijdt aan stof- of huismijtallergieën.

Duurzaamheid van de materialen

Een tweede grote meerwaarde van onze PVC traprenovaties schuilt in de duurzaamheid van de gebruikte materialen. Steijvers Traprenovatie gebruikt enkel materialen, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en met de nodige zorg voor onze planeet werden geproduceerd. Deze geven je immers de beste garantie op slijtvastheid en krasbestendigheid van een interieurelement dat dagdagelijks aan intensief gebruik zal worden onderworpen, zonder hierbij extra druk te leggen op Moeder Aarde.

PVC of vinyl traprenovatie snelheid van plaatsing

Een derde voordeel van onze PVC of vinyl traprenovaties is het gemak en de snelheid waarmee het kan worden geplaatst. Een ervaren team zorgt immers voor een professionele bevestiging van de PVC-stroken en dit binnen de termijn van één enkele dag.

Benieuwd hoe onze PVC of vinyl traprenovaties ook jouw interieur kunnen doen stralen? Neem dan snel contact met ons op voor een deskundig, vrijblijvend advies.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0