LED-verlichting: Mooi & energiezuinig

LED-verlichting

Ingebouwde LED-verlichting in de balustrade.

Bij Steijvers Traprenovatie weten we dat bij de creatie van de perfecte trap, meer aspecten een rol spelen dan enkel de keuze van het juiste design qua traptreden en de ideale trapleuningen of balustrades. De integratie van een weergaloze LED-verlichting laat toe om uw trap nog net dat ietsje meer cachet mee te geven en de uitstraling van het geheel naar een hoger niveau te tillen.

Om deze redenen heeft Steijvers Traprenovatie zich gespecialiseerd in het integreren van LED-verlichting in traptreden en –leuningen of balustrades. Bovendien kan u bij ons terecht voor oplossingen op maat, waar het de belichting van uw trappenhuis betreft. Het resultaat van onze expertise is een trap die niet alleen een enorm sfeervolle uitstraling biedt, maar die het traplopen, voor groot en klein, nog veiliger maakt, enkel en alleen door het gebruik van de perfecte belichting.

Voor al onze verlichting maken wij gebruik van energiezuinige LED-verlichting. Bovendien houden onze oplossingen op maat niet enkel een ideale plaatsing in, maar ook een keuze uit meerdere kleuren. Zo kan u voor de traptreden kiezen uit een warm wit licht, dat sterk doet denken aan het avondlicht, of een eerder koel wit licht (met een licht blauwige toets), dat dan weer eerder neigt naar daglicht. De RGB LED verlichting die wordt gebruikt bij integratie in trapleuningen, biedt dan weer een keuze uit 7 basiskleuren, maar kan ook perfect alle overgangen weergeven. Een brede waaier aan mogelijkheden, die toelaat een harmonieus geheel te creëren, dat schoonheid en veiligheid probleemloos verenigt.

U bent benieuwd welke creatieve oplossingen onze experts voor uw trappenhuis in petto hebben? Neem dan contact met ons op en laat u verbazen.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0