Service

PVC of Vinyl Traprenovatie

De voordelen van een PVC of vinyl traprenovatie zijn niet te onderschatten! Naast het feit dat het er esthetisch net zo mooi uitziet als een echte houten trap, heeft een PVC of vinyl trap enkele voordelen waar een houten trap niet aan kan tippen. Het onderhoudsgemak, de antislip kwaliteiten zonder het inwerken van een strip, de waterbestendigheid en de geluid reducerende kwaliteiten van PVC of vinyl zijn aspecten die meer mensen doet kiezen voor dit soort renovatie.

Meer info.

Trapleuningen en Balustrades

De juiste trapleuningen of balustrades spelen een belangrijke rol in het samenbrengen van een esthetisch en functioneel geheel. Onze service zorgt voor een passende trapleuning of balustrade in roestvast staal (of RVS), leverbaar in een rechte, gebogen of geknikte vorm. Onze trapleuningen zijn bovendien ook met een geïntegreerde LED-verlichting en met een hout- of laminaatafwerking te verkrijgen.

Meer info.

LED-verlichting

De integratie van LED-verlichting laat toe om je trap nog net dat ietsje meer cachet mee te geven en de uitstraling van het geheel naar een hoger niveau te tillen. Steijvers is gespecialiseerd in het integreren van LED-verlichting in traptreden en –leuningen of balustrades. Tevens biedt onze service ook oplossingen op maat wens je jouw creativiteit zijn loop te laten gaan.

Meer info.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0