Over ons

Over Traprenovatie Steijvers

PVC en Vinyl Traprenovatie

Een gerenoveerde trap incl. trapleuning.

Velen denken dat een traprenovatie een tijdrovende en budget vretende onderneming is. Even de tijd nemen om deze website te bekijken zal je echter al snel van het tegendeel overtuigen. Traprenovatie Steijvers is immers de expert in het renoveren van trappen met behulp van PVC of vinyl voorzettreden.

Binnen een tijdsspanne van (meestal) 24 uur zorgen we ervoor dat jouw trap, waarop je ooit zo trots was, terug een ware parel is in jouw interieur, die jezelf vervult met een gevoel van trots en gasten versteld doet staan.

Op een duidelijke, volledige manier leert je de voordelen kennen van een traprenovatie met voorzettreden en welke voordelen een PVC of vinyl traprenovatie te bieden heeft. Van snelheid van plaatsing, over de uitgebreide keuzemogelijkheden, tot de onderhoudsvriendelijke eigenschappen, stuk voor stuk komen deze aspecten aan bod. Het resultaat is dat je na het doornemen van deze website, jouw lang uitgestelde plannen om van je trap terug een meerwaarde in jouw interieur te maken, niet langer hoeft uit te stellen.

Dat Traprenovatie Steijvers naast de perfecte, duurzame traptreden, ook prachtige trapleuningen of balustrades en een ideale LED-verlichting voorziet, zal jouw keuze wellicht enkel makkelijker maken. Heb je de website al doorgenomen en wil je graag advies of een offerte op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0